Prisliste

Prisliste (inkl. moms)

De mest solgte!

500,-


Plæneklipper - Stort Service

 
Se detaljer nedenfor...


850,-


Havetraktor - Stort Service

 

Se detaljer nedenfor...


50,-


Afhentning af havetraktor

 

Afhentning/aflevering af havetraktor i Allerød og Hillerød kommuner


100,-


Afhentning af havetraktor

 

Afhentning/aflevering af havetraktor i resten af Nordsjælland


Alle priserne

Plæneklipper Stort Service   500,- 

Ved et stort service skifter vi maskinens olie og tændrør samt renser karburatoren og gennemgår hele maskinen for fejl og mangler. Desuden sliber vi klingen, renser klippedækket og maler det med rusthæmmende materiale. Dette anbefales hvert 2. år.

Havetraktor Stort Service   850,-

Ved et stort service skifter vi maskinens olie og tændrør samt renser karburatoren og gennemgår hele maskinen for fejl og mangler. Derudover bliver klippebordet afmonteret, renset og malet med rusthæmmende maling. samtidig sliber vi knivene, tjekker lejer og remme, og kigger efter huller. Dette anbefales hvert 2. år.

Service på andre mindre maskiner   350,-

Ved et service på mindre maskiner (f.eks. en motorsav), går vi hele din maskine igennem og smører alle vitale dele. Derudover bliver tændrøret og karburatoren renset.


Plæneklipper Lille Service   250,-

Ved et lille service, skifter vi maskinens olie og tændrør. Med i prisen hører maksimalt 0,9 liter olie, der passer til lige præcis din maskine. Samtidig skiftes tændrøret og vi gennemgår selvfølgelig maskinen for eventuelle fejl.


Havetraktor Lille Service   500,-

Ved et lille service, skifter vi maskinens olie og tændrør. Med i prisen hører maksimalt 1,2 liter olie, der passer til lige præcis din maskine. Samtidig skiftes tændrør, og så gennemgår vi selvfølgelig maskinen efter eventuelle fejl.


Service på andre havemaskiner   ?,-

Andre maskiner omfatter sneslynger, fejemaskiner, større traktorer med videre. For disse maskiner er prisen på service individuel. Ring gerne og få et uforpligtigende tilbud.


Timepris ved andre opgaver   500,-


Afhentning/aflevering af havetraktor i Allerød og Hillerød kommuner   50,-


Afhentning/aflevering af havetraktor i resten af Nordsjælland   100,-

Afhentning/aflevering af havetraktor i resten af landet efter aftale   ?,-